Så skapar du din personliga stil med Pieces

Att hitta sin egen stil är mer än att bara följa en trend, det handlar om att identifiera och samla de plagg som speglar din personlighet. Med Pieces hittar du de rätta klädvalen, från klänningar till skräddarsydda byxor. Så att du kan visa upp din unika stil samtidigt som du känner dig självsäker i din vardag. Men vad är hemligheten bakom att mixa och matcha dessa element för en look som känns både fräsch och tidlös?

Börja med basplagg

En stark grund i garderoben börjar alltid med kvalitativa basplagg. Till exempel snygga basic jeans, särskilt Pieces jeans som är känt för sin höga kvalitet och passform. Kombinera dessa pieces jeans med toppar i olika färger för att enkelt skapa en rad olika outfits. Lägg också till några sticka tröjor, en essentiell del för övergångsperioder mellan olika säsonger.

En annan sak att tänka på när du köper basic plagg som toppar, är att investera i neutrala färger som svart, vitt, grått och beige. Dessa färger är enkla att matcha med andra och skapar en tidlös look. Genom att ha en stadig grund av neutrala basic plagg kan du enkelt lägga till färgstarka eller mönstrade statement-plagg för att skapa intresse i dina outfits.

Dags att klä upp sig eller ner

För speciella tillfällen eller när du bara vill känna dig extra fin, är en klänning från Pieces det perfekta valet. Sortimentet sträcker sig från casual till mer formella modeller, så det är enkelt att hitta en som passar för just ditt event. Dessutom kan en klänning enkelt förändras med tillägg som ett stiligt bälte eller en snygg liten väska, beroende på tillfälle.

När du väljer en klänning, tänk på vilken siluett som passar din kroppsform bäst. A-linje klänningar är smickrande för de flesta figurer, medan figurnära klänningar framhäver kurvorna. Maxi-klänningar är perfekta för avslappnade sommardagar, medan cocktailklänningar är ett utmärkt val för mer formella tillfällen. Pröva olika stilar för att se vilken som du känner dig mest bekväm och självsäker i.

Jackor och accessoarer

När det gäller jackor och byxor, sök efter trend plagg som balanserar mellan funktion och mode. En snygg jacka kan höja vilken outfit som helst och sätta ihop en look. Byxorna kan variera från klassiska snitt till de senaste trendiga modellerna. Pieces byxor är återigen en favorit för många på grund av deras passform och bekvämlighet.

Resan för att hitta din unika stil är ständigt pågående. Starta med basplagg så som byxor, pieces jeans, toppar, jackor, eller klänningar och införliva sedan trend detaljer för att hålla din stil uppdaterad. Stil är djupt personlig; genom att välja de rätta kläderna från Pieces kan du visa världen vem du är med fullt självförtroende.