Låt golvet ta plats i ditt hem

Dags att renovera hemma? Ett nytt golv gör otroligt mycket för helheten. Här ger vi dig några tips om du står inför att lägga nya golv!

Gigantiskt utbud av högkvalitativa golv

Du hittar en mängd högkvalitativa och billiga golv i olika utföranden på marknaden. Ett hett tips är att kika in på flottegulve och se allt som de har att erbjuda. Här kan du vara säker på att du får billiga golv som håller hög kvalitet. Det finns otroligt många olika varianter av golv att välja på, som säljs till så väl privata som professionella kunder. Det gigantiska utbudet består av trägolv, laminatgolv, vinylgolv, mattor, linoleumgolv, klinker, kakel, kork samt underhållningsfria terrassbrädor. Du lär garanterat hitta just det golv som passar dig, dina behov och din smak allra bäst!
Ett vackert golv blir till pricken över i:et i ditt hem och skänker den där harmonin som ett hemtrevligt och inbjudande hem alltid har.

Vilket golv ska jag välja?
Utbudet av högkvalitativa och billiga golv är som sagt enormt. Vi går igenom de olika alternativen lite snabbt; ett trägolvs stora fördel är att det är ett naturligt material som skänker värme och passar de flesta stilar. De finns i många olika utföranden och med olika ytbehandlingar. Du kan vidare välja om du vill ha ditt trägolv som plankgolv eller som parkettgolv.
Laminatgolven, å sin sida, liknar ett trägolv men kräver inte något underhåll. De är oerhört tåliga och finns i oändligt många varianter, även med olika färger och mönster.
Klinker har börjat göra succé även på våra breddgrader. Även här kan du välja mellan ett otroligt stort utbud av varianter – så som färger, mönster, ytbehandlingar och storlekar. Ett klinkergolv är lätt att hålla rent. Så kommer vi då slutligen till den stora bubblaren – heltäckningsmattan. Varm, mjuk och vacker vill den återta sin popularitet, vilket den även verkar lyckas med.