Skoförvaring ikea

Skoskåp för din hall – IKEA

Skoskåp för din hall – IKEA

Vi har massvis av modeller som erbjuder god förvaring av dina skor för ditt utrymme. Våra skohyllor kommer också i olika material som trä eller metall och olika …

Hitta din optimala skoförvaring på IKEA. Vi erbjuder skoskåp, skohylla och skoställ i en mängd olika stilar, färger och storlekar för att passa alla rum i ditt hem. De hjälper dig frigöra utrymme, hålla hallen prydlig och ser till att du hittar din favoritskor när du behöver dem.

Klädhängare & skoförvaring – IKEA

Klädhängare & skoförvaring – IKEA

Skoförvaring minskar röran, tar fram det bästa hos hallen eller sovrummet och bidrar med organiserad stil. Att förvara skor (och även mössor, handskar och …

Klädhängare och skoförvaring till överkomliga priser. Få ordning på dina kläder på en stadig klädstång. Handla online eller i butik idag.

MURVEL Skoförvaring, grå, 14x14x24 cm – IKEA

MURVEL Skoförvaring, grå – IKEA

MURVEL Skoförvaring, grå. Hjälper dig att hålla ordning på dina skor och sparar samtidigt plats på golvet.

Skoställ & skohyllor- Organisera dina skor – IKEA

Skoställ & skohyllor- Organisera dina skor – IKEA

Med praktiska skoställ och skohyllor blir det en enkel match att hålla ordning i hallen när du letar efter dina favoritskor. Låga priser och snabba leveranser.

Skolådor – IKEA

Skolådor – IKEA

Skolådor

PLATSA Öppen sektion för skoförvaring, vit, 80x40x60 cm

PLATSA Öppen sektion för skoförvaring, vit, 80x40x60 cm – IKEA

PLATSA Öppen sektion för skoförvaring, vit, 80x40x60 cm. Den här öppna skohyllan ger dig en bra överblick av dina dansskor, promenadskor, arbetsskor och tofflor. Använd den för sig själv eller som en del i en större klädförvaringslösning med serien PLATSA.

TRONES Skoskåp/förvaring, vit, 52×39 cm – IKEA

TRONES Skoskåp/förvaring, vit, 52×39 cm. Det är grunt och liten plats – en praktisk lösning i mindre entréer eller hallar.

HEMNES Bänk med skoförvaring, vit, 85x32x65 cm – IKEA

HEMNES Bänk med skoförvaring, vit, 85×32 cm – IKEA

HEMNES Bänk med skoförvaring, vit, 85×32 cm. Det enkla, klassiska formspråket med en traditionell touch passar bra med andra möbler i serien HEMNES.

PLATSA Öppen sektion för skoförvaring, vit, 80x40x120 cm

PLATSA Öppen sektion för skoförvaring, vit, 80x40x120 cm – IKEA

PLATSA Öppen sektion för skoförvaring, vit, 80x40x120 cm. Den här öppna skohyllan ger dig en bra överblick av dina dansskor, promenadskor, arbetsskor och tofflor. Använd den för sig själv eller som en del i en större klädförvaringslösning med serien PLATSA.

TRONES Skoskåp/förvaring, svart, 52x18x39 cm – IKEA

TRONES Skoskåp/förvaring, svart, 52×39 cm – IKEA

TRONES Skoskåp/förvaring, svart, 52×39 cm. Det är grunt och liten plats – en praktisk lösning i mindre entréer eller hallar.

Keywords: skoförvaring ikea, ikea skoförvaring, skoblock ikea, ikea skor, klädhängare hall ikea, klädhängare ikea hall, skoförvaring garderob ikea, ikea skoblock