Litet skrivbord ikea

MICKE Skrivbord, vit, 73×50 cm – IKEA

Vi har flera varianter och storlekar av ståskrivbord, skrivbord med förvaring, datorbord och hörnskrivbord som passar just dig och ditt arbete.

MICKE Skrivbord, vit, 73×50 cm. Den smarta designen på baksidan döljer kablar och tillåter luft att cirkulera runt utrustningen.

Skrivbord för kontoret och hemarbetsplatsen – IKEA

Skrivbord för kontoret och hemarbetsplatsen – IKEA

De är utvecklade för att hålla extra hög kvalitet och omfattar sittskrivbord, ståskrivbord och hörnskrivbord, så att du kan skapa nästan vilken bords- eller …

Hitta ett skrivbord som gör arbetet bekvämt och effektivt – både hemma och på kontoret. Välj ur ett stort urval prisvärda och ergonomiska skrivbord. 365 dagars öppet köp

Datorbord & hörnskrivbord – IKEA

Datorbord & hörnskrivbord – IKEA

Handla från vårt sortiment av IKEA barnskrivbord för att ge barnen en arbetsyta där de kan rita, spela, göra läxorna och mycket annat. Våra skrivbord kan …

Rätt datorbord hjälper dig att skapa en arbetsplats som underlättar ditt jobb. Vi har flera varianter och storlekar av ståskrivbord, skrivbord med förvaring, datorbord och hörnskrivbord som passar just dig och ditt arbete.

Bord & skrivbordssystem – IKEA

Bord & skrivbordssystem – IKEA

Bord & skrivbordssystem

TORALD Skrivbord, vit, 65×40 cm – IKEA

TORALD Skrivbord, vit, 65×40 cm Behov av eget skrivbord där det är trångt? Då är skrivbordet TORALD perfekt. Det tar upp minimalt med utrymme, samtidigt som det är en praktisk plats för att studera, rita eller syssla med olika hobbies. Enkel att montera och snabbt redo för att börja användas.

Skrivbord för barn mellan 8 och 12 år – IKEA

Skrivbord för barn mellan 8 och 12 år – IKEA

Handla från vårt sortiment av IKEA barnskrivbord för att ge barnen en arbetsyta där de kan rita, spela, göra läxorna och mycket annat. Våra skrivbord kan hjälpa till att hålla ordning i barnrummet och kan också uppmuntra till lek och spel vid bordet i stället för överallt i rummet. En del skrivbord har även förvaringsutrymme och andra praktiska funktioner.

MICKE Skrivbord, vit, 105×50 cm – IKEA

MICKE Skrivbord, vit, 105×50 cm Det må se litet ut, men det här skrivbordet har faktiskt massor av förvaring. Hyllorna kan justeras så att de passar olika saker och kabelutgången längst in håller ordning på alla sladdar. Lådorna har utdragsstopp som hindrar dem från att dras ut för långt.

MICKE Skrivbord, vit/antracit, 105×50 cm – IKEA

MICKE Skrivbord, vit/antracit, 105×50 cm Använd som det är, eller kombinera med andra skrivbord eller hurtsar i serien MICKE för större arbetsyta. Den smarta designen på baksidan döljer kablar och tillåter luft att cirkulera runt utrustningen.

MICKE Skrivbord, svartbrun, 73×50 cm – IKEA

MICKE Skrivbord, svartbrun, 73×50 cm Använd som det är, eller kombinera med andra skrivbord eller hurtsar i serien MICKE för större arbetsyta. Den smarta designen på baksidan döljer kablar och tillåter luft att cirkulera runt utrustningen.

MICKE Skrivbord, vit, 105×50 cm – Spara till inköpslista(n)

MICKE Skrivbord, vit, 105×50 cm – Spara till inköpslista(n) – IKEA

MICKE Skrivbord, vit, 105×50 cm. Använd som det är, eller kombinera med andra skrivbord eller hurtsar i serien MICKE för större arbetsyta. Den smarta designen på baksidan döljer kablar och tillåter luft att cirkulera runt utrustningen. Se mer produktinformation

Keywords: litet skrivbord ikea