Ipad ställ ikea

Hållare för mobiltelefon & surfplatta – IKEA

Hållare för mobiltelefon & surfplatta – IKEA

Någonsin haft händerna fulla men behövt dubbelkolla receptet på telefonen eller surfplattan? Vi också. Det är därför, oavsett om du är för upptagen (eller …

Någonsin haft händerna fulla men behövt dubbelkolla receptet på telefonen eller surfplattan? Vi också. Det är därför, oavsett om du är för upptagen (eller tvärtom) för att kunna använda händerna, som vi har en mobil- eller ett läsplattestativ för att hjälpa dig att få ut det mesta av din enhet.

Tillbehör för mobiltelefon & surfplatta – IKEA

Tillbehör för mobiltelefon & surfplatta – IKEA

Välj bland en mängd olika ipad hållare, laptopställ och laptopbord, så att du kan jobba eller spela var du vill hemma (men undvik badkaret eftersom …

Besök IKEA för att göra det mesta av dina mobila enheter med våra tillbehör för surfplattor och mobiltelefoner, inklusive USB-laddare, bärbara laddare, powerbanks, laptop och bordsstativ, laddare med inbyggda batterier, USB-sladdar, och mer för att göra ditt digitala liv lite smidigare.

BERGENES Hållare för mobiltelefon/surfplatta, bambu

BERGENES Hållare för mobiltelefon/surfplatta, bambu – IKEA

BERGENES Hållare för mobiltelefon/surfplatta, bambu. Yta av bambu, ett slitstarkt, förnyelsebart och hållbart material.

Laptopbord, laptopställ och mobila lösningar – IKEA

Laptopbord, laptopställ och mobila lösningar – IKEA

Ett laptopställ förhindrar att du oavsiktligt sätter dig på din dator och erbjuder fördelarna hos ett platssnålt skrivbord. Välj bland en mängd olika ipad hållare, laptopställ och laptopbord, så att du kan jobba eller spela var du vill hemma (men undvik badkaret eftersom kombinationen el och vatten är livsfarlig!).

MÖJLIGHET Ställ för hörlurar/surfplatta, svart – IKEA

MÖJLIGHET Ställ för hörlurar/surfplatta, svart. Med det här stället blir det enklare att hålla ordning på hörlurar och skrivplatta eller mobil. Litet, lätt och smidigt att flytta med sig från skrivbord till sängbord när läxan är gjord.

KUNGSFORS Ställ för surfplatta, rostfritt stål – IKEA

KUNGSFORS Ställ för surfplatta, rostfritt stål. Inspirerad av proffsen, men anpassad för dig. Precis som i restaurangkök har vi fokuserat på slittåliga material och smart väggförvaring som ger svängrum åt alla kreativa hemmakockar.

MÖJLIGHET Ställ för hörlurar/surfplatta, vit – IKEA

MÖJLIGHET Ställ för hörlurar/surfplatta, vit Med det här stället blir det enklare att hålla ordning på hörlurar och skrivplatta eller mobil. Litet, lätt och smidigt att flytta med sig från skrivbord till sängbord när läxan är gjord.

Keywords: ipad ställ ikea, ikea ipad ställ, ikea hållare