Ikea servetter

Servetter & servettställ – IKEA

Servetter & servettställ – IKEA

Våra servetter älskar fester och är samtidigt väldigt praktiska. De är tjocka, absorberar bra och höjer stämningen vid varje måltid.

Botanisera bland vårt stora utbud av färgade servetter och placera dem i ett servettställ på matbordet. Hitta dina favoriter till dukningen här!

FANTASTISK Pappersservett, vit, Längd: 40 cm – IKEA

FANTASTISK Pappersservett, vit, Längd: 40 cm. Det är ok att spilla! Servetterna FANTASTISK är gjorda av 3-lagspapper och har snabb absorptionsförmåga. Välj färg som passar din dukning – och bunkra upp med servetter så kan du spilla så mycket du vill.

FANTASTISK Pappersservett, röd, 40×40 cm – IKEA

FANTASTISK Pappersservett, röd, 40×40 cm Det är ok att spilla! Servetterna FANTASTISK är gjorda av 3-lagspapper och har snabb absorptionsförmåga. Välj färg som passar din dukning – och bunkra upp med servetter så kan du spilla så mycket du vill.

MOTTAGA Pappersservett, vit, 38×38 cm – IKEA

MOTTAGA Pappersservett, vit – IKEA

MOTTAGA Pappersservett, vit. Har en papperskvalitet som ser ut och känns som tygservetter. Servetten får en ficka för bestick när du viker den, en både snygg och praktisk detalj på det dukade bordet.

Servetthållare för middagsbjudningen – IKEA

Servetthållare för middagsbjudningen – IKEA

Se våra olika servetthållare som passar alla tillfällen. Vita servettställ, svarta eller varför inte i mässing? Kolla in hela utbudet i olika stilar!

FANTASTISK Pappersservett, röd, 24×24 cm – IKEA

FANTASTISK Pappersservett, röd, 24×24 cm Det är ok att spilla! Servetterna FANTASTISK är gjorda av 3-lagspapper och har snabb absorptionsförmåga. Välj färg som passar din dukning – och bunkra upp med servetter så kan du spilla så mycket du vill.

OMBONAD Servett, naturfärgad/beige, 35×35 cm – IKEA

OMBONAD Servett, naturfärgad/beige, 35×35 cm Stilren minimalism möter rustika material. Serien OMBONAD har en tidlös och ändå djärv modern design. Tillsammans skapar delarna en matchad helhet – som solitärer kommer de bli ett blickfång i alla hem.

MOTTAGA Pappersservett, svart, 38×38 cm – IKEA

MOTTAGA Pappersservett, svart – IKEA

MOTTAGA Pappersservett, svart. Har en papperskvalitet som ser ut och känns som tygservetter.

FANTASTISK Pappersservett, klarblå, 40×40 cm – IKEA

FANTASTISK Pappersservett, klarblå, 40×40 cm Det är ok att spilla! Servetterna FANTASTISK är gjorda av 3-lagspapper och har snabb absorptionsförmåga. Välj färg som passar din dukning – och bunkra upp med servetter så kan du spilla så mycket du vill.

Keywords: ikea servetter, servetter ikea