Ikea picknickfilt

FJÄLLMOTT Picknickfilt, djupgrön/svart, 130×170 cm – IKEA

Från matpåsar och matlådor till isolerade påsar och picknickfiltar – de här praktiska hjälpmedlen garanterar sandfria sittplatser, kalla drycker och läckra …

FJÄLLMOTT Picknickfilt, djupgrön/svart, 130×170 cm Dags att packa korgen med godsaker och gå ut! Ju fler desto roligare eftersom picknickfilten har plats för 4 personer – och låt inte fuktigt gräs stoppa dig, den vattentäta baksidan håller dig torr.

Picknick & utelek – IKEA

Picknick & utelek – IKEA

FRAKTA Presenning, 240×310 cm. 79:- (11). Jämför. FJÄLLMOTT Picknickfilt, djupgrön/svart, 130×170 cm. FJÄLLMOTT Picknickfilt, 130×170 cm. 299:-.

Picknick & utelek

En lekfull picknick – IKEA

De här skålarna med lock håller dina sallader, såser och andra tillbehör fräscha och skyddade från kylen till picknickfilten. Med den här färgglada servisen …

Ibland kan de vuxna få ha sitt bord för sig själva medan andra i familjen har en egen fest. Och även om maten inte ska ätas upp är det åtminstone en fröjd för ögonen.

Picknick tillbehör – IKEA

Picknick tillbehör – IKEA

Det här överkastet är ett enkelt sätt att fräscha upp sovrummets utseende, och det fungerar även som en extra filt när du känner dig lite frusen.

Picknick tillbehör

TROLLDOM Vadderad filt, skogsdjursmönster/grön, … – IKEA

TROLLDOM Vadderad filt, skogsdjursmönster/grön, 96×96 cm – IKEA

Svep in dig i mysiga plädar eller häng en vacker filt över soffan. Vi har varma och fina plädar och filtar i ull, fleece och bomull.

TROLLDOM Vadderad filt, skogsdjursmönster/grön, 96×96 cm På den här vadderade filten med skogsdjur ligger din bebis mjukt när det är dags för lek eller mys på golvet. Till större delen fylld med återvunnen polyester som täcks av ett tyg i hållbart odlad bomull.

Picknick & utelek – IKEA

Picknick & utelek – IKEA

Picknick & utelek

Picknicksällskap i överflöd – IKEA

Picknicksällskap i överflöd – IKEA

Längtar du efter att äta utomhus? De här skålarna med lock håller dina sallader, såser och andra tillbehör fräscha och skyddade från kylen till picknickfilten. Med den här färgglada servisen kan din fest endast matchas av den omgivande naturen.

Ett överkast eller en filt – IKEA

Det här överkastet är ett enkelt sätt att fräscha upp sovrummets utseende, och det fungerar även som en extra filt när du känner dig lite frusen. Det mjuka bomullstyget håller dig varm och skön.

Plädar & filtar för ett varmt och mysigt hem – IKEA

Plädar & filtar för ett varmt och mysigt hem – IKEA

Svep in dig i mysiga plädar eller häng en vacker filt över soffan. Vi har varma och fina plädar och filtar i ull, fleece och bomull. Köp online eller i varuhus.

Keywords: ikea picknickfilt, strandfilt ikea, ikea fjällmott, picknickfilt ikea, fjällmott ikea