Ikea laptopbord

Laptopbord, laptopställ och mobila lösningar – IKEA

Laptopbord, laptopställ och mobila lösningar – IKEA

Posta en bild, betala räkningar, hitta ett recept, läsa nyheterna. Ett laptopställ eller ett laptopbord kan hjälpa till att göra ditt uppkopplade liv lite …

Ett laptopställ förhindrar att du oavsiktligt sätter dig på din dator och erbjuder fördelarna hos ett platssnålt skrivbord. Välj bland en mängd olika ipad hållare, laptopställ och laptopbord, så att du kan jobba eller spela var du vill hemma (men undvik badkaret eftersom kombinationen el och vatten är livsfarlig!).

VITTSJÖ Laptopbord, vit, glas, 100×36 cm – IKEA

Du har tur eftersom VITTSJÖ-seriens laptopbord har den stil och allsidighet som passar alla rum och som tar minimalt med plats. Överdelen av bordet är gjord …

VITTSJÖ Laptopbord, vit, glas, 100×36 cm. Tillverkad i härdat glas och metall, slitstarka material som ger en öppen, luftig känsla.

VITTSJÖ Laptopbord, svartbrun/glas, 100×36 cm – IKEA

VITTSJÖ Laptopbord, svartbrun/glas, 100×36 cm Tillverkad i härdat glas och metall, slitstarka material som ger en öppen, luftig känsla. Hyllan har en svartbrun och en svart sida, så du kan välja det uttryck som du tycker mest om. Justerbara fötter gör att bordet står stadigt även på ojämna underlag.

Ett laptopbord som sätter standarden – IKEA

Vill du skapa en arbetsplats hemma men vet inte om du har plats för ett skrivbord? Du har tur eftersom VITTSJÖ-seriens laptopbord har den stil och allsidighet som passar alla rum och som tar minimalt med plats. Överdelen av bordet är gjord i härdat glas som ger en ren och stabil yta där du kan ställa din dator och andra arbetsföremål. Du kan koordinera vardagsrummet eller hemmakontoret efter din önskan eftersom bordets två sidor har olika färger, den ena svart och den andra svartbrun. Vare sig du är i början eller slutet av arbetsdagen, drar du ut eller ställer datorn i det lilla förvaringen som finns på bordsskivan.

FJÄLLBO Laptopbord, svart, 100×36 cm – IKEA

FJÄLLBO Laptopbord, svart, 100×36 cm. Trä är ett naturligt, levande material och variationer i ådring, färg och ytstruktur gör varje trämöbel unik.

BJÖRKÅSEN Laptopställ, antracit – IKEA

BJÖRKÅSEN Laptopställ, antracit Stabilt svart laptopställ som hjälper dig att studera, arbeta eller spela ett instrument efter noter. Det är enkelt att justera höjden, vinkla toppskivan, flytta runt hemma – och fälla ihop för förvaring.

VITTSJÖ Laptopställ, vit, glas, 35×65 cm – IKEA

VITTSJÖ Laptopställ, vit, glas, 35×65 cm.

BJÖRKÅSEN Laptopställ, beige – IKEA

BJÖRKÅSEN Laptopställ, beige Stabilt beige laptopställ som hjälper dig att studera, arbeta eller spela ett instrument efter noter. Det är enkelt att justera höjden, vinkla toppskivan, flytta runt hemma – och fälla ihop för förvaring.

BRÄDA Laptopstöd, svart, 42×31 cm – IKEA

BRÄDA Laptopstöd, svart, 42×31 cm. Stödkant håller din laptop på plats.

Keywords: ikea laptopbord, laptopbord ikea, laptopställ ikea, ikea datorhållare, ikea laptop stand, laptop stand ikea, ikea laptopställ, ikea datorställ