Ikea assietter

Assietter – Små tallrikar i fina varianter – IKEA

Assietter – Små tallrikar i fina varianter – IKEA

Komplettera servisen med assietter och små tallrikar. Vi har assietter i flint- och stengods, såväl vita som färgglada varianter.

Komplettera servisen med assietter och små tallrikar. Vi har assietter i flint- och stengods, såväl vita som färgglada varianter. Köp online eller i varuhus.

OFTAST Assiett, vit, 19 cm – IKEA

OFTAST Assiett, vit – IKEA

VÄRDERA Assiett, vit. Av fältspatporslin som gör assietten tålig mot stötar och därmed hållbar. Du kan enkelt göra en annorlunda men tidlös dukning, …

OFTAST Assiett, vit. Denna servis har samma utseende och känsla som benporslin, men är gjord av härdat glas. Det gör att vi kan pressa priset och du får en elegant och skinande produkt – till en lägre kostnad.

FÄRGKLAR Assiett, matt yta ljusrosa, 20 cm – IKEA

FÄRGKLAR Assiett, matt yta ljusrosa, 20 cm Din perfekta start på många olika måltider! Tallriken FÄRGKLAR kommer i en enkel, självklar design, en bra bas för att matcha med annat porslin. Välj en mattglaserad rustik yta eller glansig modern.

STRIMMIG Assiett, stengods blå, 21 cm – IKEA

STRIMMIG Assiett, stengods blå, 21 cm Tanken med STRIMMIG är att du ska kunna använda hela serien när du dukar, eller matcha några delar med annat porslin. Stilrena detaljer kombineras med hantverksmässig känsla – så möjligheterna är många.

VÄRDERA Assiett, vit, 18×18 cm – IKEA

VÄRDERA Assiett, vit – IKEA

VÄRDERA Assiett, vit. Av fältspatporslin som gör assietten tålig mot stötar och därmed hållbar. Du kan enkelt göra en annorlunda men tidlös dukning, eftersom porslinet har en spännande mjukt kvadratisk form som samtidigt är klassisk.

SÄLLSKAPLIG Assiett, klarglas/mönstrad, 20 cm – IKEA

SÄLLSKAPLIG Assiett, klarglas/mönstrad, 20 cm Längtar du till middagarna hos farmor eller bara älskar gammaldags fint glas? Då är den här assietten gjord för dig. Tidlös, elegant, fin att se på och perfekt att använda till en traditionell dukning.

GLADELIG Assiett, grå, 20 cm – IKEA

GLADELIG Assiett, grå – IKEA

GLADELIG Assiett, grå. Den vackra sandliknande glaserade ytan gör varje måltid till ren glädje. Dekorera ditt bord med stilrena klassiska former och starkt hantverksuttryck.

VINTERFINT Assiett, blommönster vit/röd, 20 cm – IKEA

VINTERFINT Assiett, blommönster vit/röd, 20 cm En assiett till frukostmackan, kakorna eller desserten? Den här har ett kurbitsinspirerat blommönster och passar lika bra på julbordet som vid andra festliga tillfällen med familj och vänner – året om. Glaserat stengods är enkelt, vackert och hållbart.

FÄRGKLAR Assiett, blank mörkturkos, 20 cm – IKEA

FÄRGKLAR Assiett, blank mörkturkos, 20 cm Din perfekta start på många olika måltider! Tallriken FÄRGKLAR kommer i en enkel, självklar design, en bra bas för att matcha med annat porslin. Välj en mattglaserad rustik yta eller glansig modern.

Keywords: ikea assietter